Skip to main content

Wie ben ik?

“HR ninja · unofficial laywer, psychologist, event planner, teacher, peace maker, career planner & detective.”

Een neus voor talent, een passie voor de ondernemer

Jij bent dus op zoek naar talent. Jouw bedrijf en verhaal primeren, daar wil ik in duiken. Maar weten wie zich smijt voor jouw zoektocht naar nieuwe medewerkers, sterkt het vertrouwen.

Ik ben Nathalie Vereycken, je Talent Expert. Een HR ninja met +15 jaar expertise in de uitzendsector. Als HR consultant, kantoorverantwoordelijke en sales & operations coach heb ik veel gezien, en ervaren hoe het beter kan. Die kennis zet ik in om je sneller aan nieuw talent te helpen én dat talent aan boord te houden. No-nonsense stijl, positief en gekruid met wat humor. Want dat werkt.

Meer dan rekrutering

Rekrutering, I love it. En een goede voorbereiding does the magic. Toon wat je in huis hebt. Op je bedrijf mag je fier zijn als een pauw. Een gevoel dat ik weet over te brengen op potentiële kandidaten. Communicatie-gewijs en via de moderne kanalen en platformen vind ik die witte raaf.

Talent Expert wil ook het talent van ondernemers en managers op vlak van rekrutering en selectie verder ontwikkelen. Daarom help ik kmo’s met coaching en training. Tijd om kennis te maken. Wedden dat het fun & succesvol wordt?